“ג’ינג’ית”, הפופ-אפ החדש של אורי שביט ומחסני הטבעונות, נולד מתוך סערת הקורונה.

כבר בתחילת סגר הראשון אורי שביט, ממובילות הקולינריה הטבעונית בישראל, בעלת הבלוג “טבעוניות נהנות יותר” ומחברת רב המכר “המטבח הטבעוני שלי“, התחילה לקבל יותר ויותר פניות שכללו את השאלה “אפשר לקנות ממך את האוכל שלך?” או “את גם מבשלת בבתים?”. ובכל פעם שהיא ענתה “לא”, היא שאלה את עצמה “בעצם, למה לא?”.

במקום אחר, לא רחוק משם, הצטברו ב”מחסני הטבעונות“, הסופרמרקט הטבעוני המוביל בישראל, פניות דומות – יש כבר המון מוצרים שאפשר להזמין, אבל מה עם אוכל מבושל הביתה? כזה שיסגור לנו פינה לצוהריים, שיסדר לנו ארוחת שישי משפחתית או שיפנק את הילד הטבעוני שמגיע מהצבא.

ואז הכול התחבר והפך ל”ג’ינג’ית – מטבח ישראלי טבעוני” – האוכל הטעים והביתי של אורי שביט שמגיע אליכם הביתה, בהזמנה בקליק מהאתר של “מחסני הטבעונות”, שמשנעים אותו עד הדלת שלכם, יחד עם כל המוצרים הטבעוניים האחרים שמתחשק לכם להזמין. 

בתפריט תוכלו למצוא מגוון של מנות עיקריות כמו לזניה, פאי חקלאים, לביבות כרובית וחריימה, לצד תוספות, סלטים מושקעים וגם מרק מחמם. 

האוכל טרי, מבושל במטבח מצוחצח ממיטב חומרי הגלם ומיועד לכל מי שמחפש אוכל טעים, ביתי ומזין מהצומח – לא לטבעונים בלבד! לתפריט המלא לחצו כאן

מקווים שתהנו ממנו לפחות כמונו ושיהיה בתיאבון.