
דאל טאדקה – תבשיל עדשים כתומות, הודי 300 גרם
₪15
דאל טאדקה – תבשיל עדשים כתומות – מסדרת המנות ההודיות של מאמא אינדיה.
המנות הוכנו בהודו, בהימצ׳ל פרדש, ונארזו באריזה הספטית מיוחדת, שמאפשרת אחסון ללא קירור, למשך זמן ארוך. מתחשק לכם פתאום מנה הודית מבושלת, אפילו בטיול? הוציאו מהמזווה, שימו בכל עם מים רותחים לכמה דקות, ויש לכם ארוחה מוכנה. בתאבון. הוראות חימום נוספות כתובות בהמשך
בדקו את שאר התבשילים שבסדרה: צ׳אנה מאסאלה, דאל מקהאני, דאל פאלאק, פאלאק פאניר
הוראות הכנה:
- לרוקן את השקית לקערה המתאימה למיקרוגל ולחמם למשך 2 דקות.
- לרוקן את השקית לסיר/ מחבת ולחמם על אש בינונית למשך 3 דקות.
- להניח את השקית סגורה בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
רמת חריפות: 1 מתוך 4
רכיבים: רכיבים: מים, עגבניות, עדשים אדומות, (4%), חומוס, (3%) בצל, שמן חמניות, אפונת יונה (2%) ג׳ינג׳ר, שום, עדשים צהובות, (1%), מלח, כוסברה, עמילן תירס מעובד, כורכום, מנגו (אבקה), כמון, צ׳ילי ערכים ל100 גרם: אנרגיה 105, שומנים 5 גרם, מתוכם 0 שומן רווי, שומן טראנס פחות מ0.5 גרם, כולסטרול 0, נתרן 270 מ״ג, פחמימות 11 גרם מתוכן סוכרים 0, חלבונים 4 גרם
רוצים ללמוד עוד על אוכל הודי ועל המטבח ההודי? לחצו כאן
40 במלאי
חם ויפת (בעלים מאומתים) –
כלום הכנה, 100% טעים. טוב עם לחם או אורז או כל דבר.
(0) (0)