חדש!

דאל מקהאני – תבשיל עדשים הודי 300 גרם
₪15
הוראות הכנה:
- לרוקן את השקית לקערה המתאימה למיקרוגל ולחמם למשך 2 דקות.
- לרוקן את השקית לסיר/ מחבת ולחמם על אש בינונית למשך 3 דקות.
- להניח את השקית סגורה בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
רמת חריפות: 2 מתוך 4
רכיבים: מים, עדשים שחורות, עגבניות, שעועית אדומה, שמן חמניות, שום, ג’ינג’ר, מלח, תערובת תבלינים הודים ייחודית.
- אנרגיה (קלוריות) 95
- חלבונים (גר’) 3
- פחמימות (גר’) 14
- סוכרים (גר’) 2
- שומן (גר’) 3
- שומן רווי (גר’) 5
- שומן טראנס (גר’) >0.5
- כולסטרול (מ”ג) >2.5
- נתרן (מ”ג) 312
40 במלאי
ענבל –
פתרון גאוני כשלא מתאים לבשל…
(0) (0)
עדי הרוש (בעלים מאומתים) –
אחד הטעימים, המרקם, הטעם הכל מהמם. מלא בטעם ויחד עם זאת לא מכביד, אני רגישה נורא לחריף וזה באמת פיקנטי ברמה ממש נמוכה- מומלץ
(0) (0)