קדרת יובה וארטישוק ירושלמי בסגנון מרוקאי

59

קדרת יובה וארטישוק ירושלמי בסגנון מרוקאי

*המנה כבר מוכנה – רק לחמם ולהגיש*

קדרה מתקתקה בסגנון טנזיה מרוקאית. עם הלהיט החדש יובה, שנצלה בתנור עם ארטישוק ירושלמי, גזר ופירות מיובשים. מנה חגיגית ועשירה לארוחת סוף שבוע מושלמת.

כמות: כ-700 גרם – מתאים ל 2-3 סועדים

הוראות חימום: להעביר לתבנית, מכסים במכסה מתאים לתנור ולחמם 15-20 דקות ב-180 מעלות.

יובה (TOFU SKIN מיובש, מכיל סויה), ארטישוק ירושלמי, גזר, פירות מיובשים (משמש אוזבקי, חמוציות), שקדים קלויים.

אלרגנים: מכיל: סויה, שקדים.

המוצר אינו מכיל חיטה.

עלול להכיל: את המנות מכינים במטבח השיתופי של MAKEAT – בו משתמשים גם יצרנים של מוצרים המכילים חלב, ביצים, סויה, גלוטן. 

כשרות: רבנות ראשון לציון

20 במלאי

הוסף למועדפים
-
1
+

יתכן ותאהב גם

  • GF

    פס שוקולד קפה ונוגט עם קמח טף

    דורג 0 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    69
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • פס פאי דובדבנים – פטיסרי סידס

    דורג 0 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    59
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • עוגת שכבות שוקולד עם קצפת לוטוס וקצפת שוקולד בציפוי שוקולד

    דורג 0 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    69
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • עוגת טריפל שוקולד עגולה טבעונית קוטר 22

    דורג 0 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    110 הוספה לסל

Share your thoughts!

Let us know what you think...

מה אחרים אומרים

אין חוות דעת עדיין למוצר זה.

×
  • הירשם
שכחת סיסמא? נא הכנס את שם המשתמש או האימייל שלך. קישור לאיפוס סיסמא יישלח אליך במייל.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

קטגוריה: