מנות עיקריות

  • לזניה עם בשמל עגבניות מיובשות ותרד – תבנית, מתאים ל 4-6 סועדים.
    חימום: מכסים בנייר אלומיניום או במכסה ומחממים 20-30 דקות ב-180 מעלות.
  • פלפלים ממולאים באורז ועדשים – 4 פלפלים ברוטב.
    חימום: מעבירים לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום או במכסה ומחממים 20-30 דקות ב-180 מעלות. 
  • פאי חקלאים – תבנית, מתאים ל 4-6 סועדים.
    חימום: מכסים בנייר אלומיניום או במכסה ומחממים כ-20 דקות ב-180 מעלות.
  • לביבות כרובית וטופו – 12 לביבות בקופסא.
    חימום: 5-10 דקות ב-180 מעלות.
  • קדרת יובה וארטישוק ירושלמי בסגנון מרוקאי – כ-700 גרם, מתאים ל 2-3 סועדים.
    חימום: מעבירים לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום או במכסה ומחממים 10-15 דקות ב-180 מעלות.
  • צ’ילי נון קארנה – כ-800 גרם, מתאים ל 2-3 סועדים.
    חימום: בסיר, אפשר להוסיף מעט מים.
  • חריימה טופו – 6 קציצות עם רוטב וירקות, מתאים ל-2 סועדים.
    חימום: בסיר, אפשר להוסיף מעט מים.

סלטים

  • סלט תפוחי אדמה ופלפלים קלויים – כ-800 גרם, תוספת ל 2-3 סועדים.
  • סלט עדשים שחורות, שעועית ירוקה ועשבי תיבול – כ-500 גרם, מנה עיקרית אישית גדולה או תוספת ל 2-3 סועדים. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.

מרק   

  • מרק מרק כתום עם דלורית וגזרכ-700 גרם, מתאים ל 2-3 סועדים.
    חימום: בסיר, מומלץ להוסיף מעט מים.

תוספות

  • אורז גזרכ-600 גרם, תוספת ל-3 סועדים
    חימום: במחבת או סיר עם מעט מים.
  • אורז מלא – כ-600 גרם, תוספת ל-3 סועדים.
    חימום: במחבת או סיר עם מעט מים.
  • תפוחי אדמה אפויים בשום ועשבי תבלין – כ-500 גרם, תוספת ל-2 סועדים
    חימום: כ-10 דקות ב-180 מעלות.
  • שעועית ירוקה מוקפצת עם שום ולימון – כ-500 גרם, תוספת ל 2-3 סועדים
    חימום: במחבת.