עוגת מוס שוקולד ולוטוס קוטר 22

מדורג 5.00 מתוך 5 מבוסס על 1 דירוגים של לקוחות
(חוות דעת לקוח 1)

149
ל-100 גרם 14.90

משקל: 1.7 קילו

מותג: פטיסרי סידס

עוגת שכבות עשירה מאוד, עם מוס שוקולד ולוטוס. אחת העוגות הוותיקות והמוצלחות של קונדיטוריית סידס !

הוראות הכנה: מומלץ להפשיר במקרר כ-12 שעות לפני ההגשה, ולהוציא החוצה כחצי שעה לפני ההגשה בשביל שתהיה בטמפ׳ החדר וטעימה ביותר

רכיבים:  קרם קוקוס, ממרח לוטוס(מכיל סויה וקינמון), שוקולד מריר, סוכר, קמח, קקאו, שמן קנולה, גרגרי חומוס, סלק, תפוח עץ, בננה, אינסטנט וניל, אבקת אפייה.
אלרגנים: בוטנים, שמרים, שקדים, אגוזים שונים, שומשום וזרעים שונים, ירקות
עלול להכיל: עקבות גלוטן אגוזים וזרעים שונים

כשרות: אין

2 במלאי

הוסף למועדפים
-
1
+
מדורג 5.00 מתוך 5 מבוסס על 1 דירוגים של לקוחות
(חוות דעת לקוח 1)

יתכן ותאהב גם

  • עוגת שכבות שוקולד עם קצפת לוטוס וקצפת שוקולד בציפוי שוקולד

    דורג 0 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    69
    ל-100 גרם 12.55
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • גלידה טבעונית קפוצ’ינו עם שוקולד מריר – ilo אילו 473 מ”ל

    דורג 0 מתוך 5
    גלידות ILO
    34.50
    ל-100 גרם 7.29
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • שישיית קרמבו וניל עוגיות קטנים

    דורג 3.00 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    39
    -
    1
    +
    הוספה לסל
  • כדורי שוקולד סידס – 410 גרם

    דורג 5.00 מתוך 5
    פטיסרי seeds
    39
    ל-100 גרם 9.51
    -
    1
    +
    הוספה לסל

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

1 review

Let us know what you think...

מה אחרים אומרים

  1. ג׳רמי לוין

    דורג 5 מתוך 5
    יומולדת

    ג׳רמי לוין (בעלים מאומתים)

    אתמול נקנתה העוגה לחברה שחוגגת יומודלת והפכה לטבעונית ממש לא מזמן (טעם העוגות החלביות עוד לא נשכח משפתיה…) התגובה שלה ושל כל המשפחה הייתה סופר נלהבת, לטענתם הטעם לא נופל כלל מעוגה ״רגילה״. העוגה יפה ומרשימה (בדיוק כמו בתמונה) הצלחה מסחררת! ממולץ בחום!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×
  • הירשם
שכחת סיסמא? נא הכנס את שם המשתמש או האימייל שלך. קישור לאיפוס סיסמא יישלח אליך במייל.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

קטגוריות: ,
מיקום במטבח: