חדש!

דאל פאלאק – תבשיל חומוס, מש ותרד, הודי 300 גר’
₪15
דאל פאלאק – תבשיל חומוס, מש ותרד – מסדרת המנות ההודיות של מאמא אינדיה
המנות הוכנו בהודו, בהימצ׳ל פרדש, ונארזו באריזה הספטית מיוחדת, שמאפשרת אחסון ללא קירור, למשך זמן ארוך. מתחשק לכם פתאום מנה הודית מבושלת, אפילו בטיול? הוציאו מהמזווה, שימו בכל עם מים רותחים לכמה דקות, ויש לכם ארוחה מוכנה. בתאבון. הוראות חימום נוספות כתובות בהמשך
בדקו את שאר התבשילים שבסדרה: צ׳אנה מאסאלה, דאל מקהאני, דאל טאדקה,פאלאק פאניר,
הוראות הכנה:
- לרוקן את השקית לקערה המתאימה למיקרוגל ולחמם למשך 2 דקות.
- לרוקן את השקית לסיר/ מחבת ולחמם על אש בינונית למשך 3 דקות.
- להניח את השקית סגורה בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
רמת חריפות דאל פאלאק: 1 מתוך 4
רכיבים: מים, גרגירי חומוס, תרד, שעועית מש, שמן חמניות, עגבניות, בצל, מלח, ג’ינג’ר, שום, תערובת תבלינים הודים ייחודית.
- אנרגיה (קלוריות) 107
- חלבונים (גר’) 3
- פחמימות (גר’) 17
- סוכרים (גר’) 0
- שומן (גר’) 3
- שומן רווי (גר’) 0
- שומן טראנס (גר’) >0.5
- כולסטרול (מ”ג) >2.5
- נתרן (מ”ג) 262
רוצים ללמוד עוד על אוכל הודי ועל המטבח ההודי? לחצו כאן
40 במלאי
hani.skutch –
We all liked it
(0) (0)
עדי הרוש (בעלים מאומתים) –
מאוד טעים
(0) (0)