beond meat

תנו לנו לנחש, קניתם ביונד בורגר הביתה, ואתם מתים לנסות אותו, אבל לא יודעים איך מומלץ להכין אותו?  אל תדאגו, אתם לא לבד, הטובים ביותר היו כאן לפניכם. עוד רגע יהיה לכם ביונד בורגר מושלם, המשיכו לקרוא.

להוסיף או לא להוסיף שמן?

אין צורך להפשיר, ואין צורך להוסיף שמן. כן אנחנו יודעים, זה מוזר, אבל תסמכו על ביונד מיט, שיצרו מוצר מעולה שדורש מינימום מאמץ.  כל מה שצריך זאת מחבת נון-סטיק טובה, כזאת שלא נדבקת לאוכל בזמן הבישול. הניחו את הביונד על המחבת ותנו לקסם לעשות את שלו. תנו לביונד להתבשל 3 דקות מכל צד, או עד השחמה. המטבח יתמלא בריח קסום, בהתחייבות. אם בא לכם ביונד צ׳יזבורגר מהסרטים, זה הזמן להוסיף גבינה צהובה מעושנת, אם יש לכם.

איך להכין ביונד

כמובן שאם יש לכם פלנצ׳ה, הביונד גם יאהב אותה, לא פחות ממחבת…

הביונד מיט

זהו, ככה הביונד נראה כשהוא מוכן. הכינו את הלחמניות, מרחו מיונז טבעוני ועגבניה על צד אחד, על של חסה ורוטב ברביקיו על הצד השני, קצת חמוצים, וקדימה לטעום. עכשיו תבינו למה המוצר הזה משגע את האמריקאים (וגם אותנו). נו? אהבתם? תנו תגובה כאן למטה

שתפו עמוד זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp